Gebruikelijk is dat de gasten ook iets meenemen want stel je voor dat een kalkoen niet genoeg is voor in dit geval 6 personen. Dus hollanders als we zijn, namen wij mee bloemkool en zuurkool. Natuurlijk wel verwerkt op een manier dat het ook nog te hachelen is. De "zuurkool pie's" of
"hand pie's" zoals Jesse haar creaties noemde waren zelfs de hit van de avond en daarom is er nog genoeg kalkoen over voor de komende 3 a 4 dagen.
Hier Jesse in actie op thankgiving-ochtend.
Jaja! dat is hem dan, 13:00 en klaar om aangesneden te worden, 13:00?
ja 13:00, er is namelijk veel meer eten en je bent wel bezig tot een uurtje of 17:00
tot je niet meer kan.
Na het eten is het tijd voor een toetje! Ook al was er geen ruimte meer voor... |
En er zijn altijd meerdere toetjes! Wow! |
Dat ziet er goed uit. Mooi eten :D
ReplyDeletehet eten was mooi, ik was mooi, het was een mooie dag.
ReplyDelete